Marc Gordi Bloc personal

21Jun/100

Elena Salgado reconeix que serà complexe reduir l’atur

La vicepresident del govern i ministra d’economia ha reconegut en una entrevista a la revista Expansion que veu complicada la reducció de l’atur

Manifesta que Espanya no es troba en el mateix nivell d’altres països Europeus que han hagut de demanar ajuda al fons de rescat europeu.

El govern ha de trobar mesures per reduir com sigui l’atur existent actualment a l’estat, bàsicament perquè es la única manera de poder sortir d’aquesta crisi, encara que sigui de forma gradual s’ha d’obligar a fer que les empreses generin llocs de treball.

Un primer pas sens dubte ha sigut la reforma laboral però s’han de donar molts més pasos, seria interessant que totes les fusions entre les entitats financeres es fessin quan abans millor, bàsicament perquè un cop un conjunt d’entitats decideixen fusionar-se automàticament totes les operacions que hi ha en curs queden paralitzades i estrangulen encara més el mercat financer.

D’altres mesures que podrien ajudar al país a sortir de la crisi segurament seria ajudar al teixit de la petita i mitjana empresa a començar a realitzar comerç exterior, gran part de les empreses del nostre país només fan comerç interior fet que fa molt ineficient la nostra economia en moments de crisi ja que un impacte local les afecta molt més.

La majoria d’empreses que realitzen comerç exterior, encara que sigui en una part parcial de la seva facturació veuen reduït l’impacte de la forta crisi.

D’aquesta no en sortirem de cop, serà una crisi per sortir pas a pas, l’exemple dels últims anys de bonança on la economia es vas disparar d’una manera descontrolada ens ha de fer reflexionar de com han de funcionar els cicles econòmics, quan la economia puja molt depressa també baixa molt depressa i desprès passa el que passa.

Em de sortir d’aquesta crisi pas a pas però de forma immediata perquè sinó si que haurem d’anar a demanar el pla de rescat dels fons europeu.

Filed under: personal Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment


No trackbacks yet.