Marc Gordi Bloc personal

18Jun/100

Pau Gasol, el segon anell d’un guanyador insaciable

Aquesta matinada en horari Europeu, Los Angeles Lakers amb Pau Gasol han guanyat el seu segon anell consecutiu.

Pau Gasol és un pioner al nostres país, abans només Fernando Martin havia jugat a la NBA.

A l’any 2001 Pau Gasol va desembarcar a la millor lliga de Basquet del món, el desafiament era terrible, un noi de 21 anys amb 215 cm d’altura i 99 quilos havia de lluitar amb veterans de la lliga com Kevin Garnett o Shaquille O’Neal que el superaven en tots els aspectes, experiència, pes, força, múscul… només hi havia una cosa on no podien superar al de Sant Boi, la capacitat de superació.

En els primers partits a Memphis es va veure clarament, unes estadístiques de 17 punts de mitjana i 11 rebots donaven clars indicadors d’un caràcter guanyador.

Ha plogut molt des del dia del seu debut, exactament 8 temporades, el balanç global de la carrera és estratosfèrica, mitjanes anuals per sobre dels 18 punts i 10 rebots, 2 anells de campió de la NBA, un Campionat del Món i un Europeu amb l’equip nacional.

Pau Gasol és l’exemple d’una persona amb un esperit de superació constant, molts altres jugadors de diferents esports baixen els braços o torcen una carrera més que prodigiosa per no tenir aquestes ganes eternes de guanyar.

Felicitats Pau, ets un exemple a seguir!

Filed under: personal Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment


No trackbacks yet.