Marc Gordi Bloc personal

15Sep/100

La resurrecció Grega

Desprès de l'ensopegada davant de l’Hèrcules, d’ Alacant però amb nom d’origen grec… El Barcelona va reaccionar ahir fulminant al Panathinaikos d’Atenes.

Des de Madrid ja s’alçaven veus apocalíptiques proclamant la fi del reinat de l’emperador Guardiola, la resposta va ser ben clara Barça 5 – Panathinaikos 1, tot i que els blaugranes van fallar un penal i diverses ocasions molt clares que haguessin deixat un marcador d’autèntic escàndol.

Al llarg d’aquesta temporada serà una tònica dominant el fet d’escolar veus d’alarma i de fi de cicle de l’equip d’en Guardiola, precisament perquè en tenen moltes ganes i perquè Florentino Perez ha de justificar la multimilionària inversió realitzada els últims dos anys, sobretot el primer, amb els fitxatges de Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema, etc... dels quals no n’han obtingut cap títol per 8 títols blaugranes.

Per part de la premsa esportiva madrilenya s’està atacant molt fort a qualsevol cosa que faci olor a Barça, ja siguin presumptes acusacions de corrupció de l’anterior junta directiva com de jugadors que n’han sortit mal parats, arribant a insinuacions d’una mala relació entre Sandro Rosell i Pep Guardiola del tot inexistent.

Gran resposta d’un gran Barça!

Filed under: personal Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment


No trackbacks yet.