Marc Gordi Bloc personal

4Aug/102

Telefònica compra el 90% de Tuenti per 70 milions d’euros

La entrada de les operadores telefòniques a les xarxes socials es cada vegada més evident, l’anunci de que Telefònica ha comprat el 90% de Tuenti, la xarxa social espanyola més gran a l’actualitat.

Sembla que l’acord esta molt avançat i només falten per definir petits serrells a l’operació, Telefònica mantindrà de totes maneres l’actual cúpula directiva a la direcció de Tuenti, aquest es un fet bastant habitual en l’adquisició d’empreses d’aquest volum on l’entrada d’un nou soci majoritari sempre deixa a la direcció els actuals mandataris a fi i efecte de fer un bon procés de transició.

D’aquesta manera Telefònica evita que un altre operador nacional es fes amb la Xarxa Social nacional amb més usuaris i el pogués fer servir com a palanca en contra seva.

Comments (2) Trackbacks (0)
  1. A ver si actualizamos!!!! :-D

  2. Bon dia,

    Abans de res comentar que s’agraeix molt trobar per la xarxa uns blog d’economia amb aquest nivell, on es tracten temes d’actualitat des de la perspectiva d’una persona amb un bagatge directiu tan sòlid com tu Marc, un plaer haver-lo descobert; penso que a partir d’ara guardaré aquest blog com a favorit entre la meva llarga llista de fonts d’informació econòmica de referència.

    Per altra banda he trobat a faltar una actualització ja que la última notícia data del 4 d’agost i és per aquest motiu que des de NY, on resideixo a l’actualitat, t’animo a que continuïs construint coneixement perquè resulta molt interessant, fins i tot per gent como jo que estem considerats gurús de l’economia. També t’animo a que utilitzis un corrector ortogràfic per tal de poder acabar de donar un aspecte més formal a tot allò que vols expressar. El contingut i els coneixements els tens, ara falta “pulir” una mica el tema a nivell gramàtic i ortogràfic. Si us plau, no t’ho prenguis com una ofensa, simplement ho faig pel teu bé i perquè considero que treballant petits aspectes pots arribar al més alt.

    Avui puc dir que és un plaer que la xarxa compti amb persones com tu perquè ens ajuden a comprendre el món on vivim i a construir una societat millor per a tots.

    Gràcies.

    Xavier Sala i Martí


Leave a comment


No trackbacks yet.